تولید تخمه ژاپنی با روش های مختلف صورت می گیرد این نوع تخمه علاوه بر این که بو داده می شود، طعم دار نیز می گردد. گلپر چیست و چرا استفاده می شود؟
مغز تخمه آفتابگردان بر خلاف تصور بسیاری از افراد که فکر می کنند تخمه ای خارجی و تولید کشور ژاپن می باشد، در ایران پرورش این تخمه و تولید انواع مختلف آن به صورت عمده انجام می شود. طعم و مزه بسیار عالی و دلپذیری دارد به همین دلیل مخاطبان زیادی را جذب خود نموده است.
همان طور که می دانید تخمه ها به شیوه ای خاص و منحصر به فرد تفت داده می شوند که طی این مرحله به انواع مختلف دیگری تبدیل می شوند. همچنین تخمه های ژاپنی بو داده می شوند، این نوع تخمه پوست تقریبا سفتی دارد که بو دادن باعث ترد شدن و شکننده تر شدن آن خواهد شد.
تخمه ژاپنی طعم دار گلپر
گلپر یک طعم دهنده های گیاهی می باشد که برای تخمه های ژاپنی به کار برده می شود، گیاهی بودن گلپر یکی از ویژگی های مثبت و قابل توجه می باشد که بی ضرر بودن این نوع طعم دهنده را تایید می نماید.
گلپر طعم تقریبا تندی دارد، مغز تخمه آفتابگردان بسته بندی گلپر طرفداران زیادی دارند. لازم به ذکر است که مصرف زیاد گلپر موجب افزایش تپش قلب می شود، به همین دلیل افرادی که بیماری قلبی دارند باید در مصرف تخمه ژاپنی گلپر، محتاط باشند.منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد: | ||
مریم سادین : | ||
![]() |
شماره تماس: 09904228551 | |
![]() |
آِیدی تلگرام: maryamsadin@ | |
![]() |
پست الکترونيکي: sadinmaryam25@gmail.com |