تخمه ژاپنی
خانه / تخمه جابونی بو داده / خاصیت تخمه جابانی آبلیمویی بو داده

خاصیت تخمه جابانی آبلیمویی بو داده

خاصیت تخمه جابانی چیست و چرا با طعم آبلیمویی و بو داده تهیه می شود؟ هم اکنون خرید و فروش تخمه جابانی در مقادیر عمده به سراسر دنیا انجام می شود.
تخمه های جابانی نیز به عنوان نوعی ماده غذایی دارای خواص منحصر به فردی می باشند که باعث شده است تولید کنندگان متعددی داشته باشند و این محصول را در مقادیری زیاد طوری که پاسخگوی نیاز بازار باشد، در بازار عرضه نمایند.
تخمه جابانی تخمه ای معروف است که دارای طعم دلپذیری می باشد، این نوع تخمه در برخی از مناطق ایران تولید می شود، و به شکل های مختلف روانه بازار می گردد. تخمه جابانی تخمه نوعی هندوانه است که قابل خوردن نیست، و این هندوانه برای مصارفی همچون خوراک دام استفاده می شود.

تخمه هندوانه ژاپنی

خاصیت تخمه های جابانی هندوانه

تخمه های جابانی کالری قابل توجهی دارند، می توانند به عنوان یک ماده خوراکی مقوی استفاده شوند، مهمترین ترکیب موجود در تخمه هندوانه جابانی، کلسیم می باشد، وجود کلسیم در بدن لازم و ضروری می باشد. مصرف مقادیر مشخصی از کلسیم برای بدن موجب استحکام استخوان ها، دندان و به طور کلی همه ارگان های عمومی بدن خواهد شد، زیرا عناصر در بدن نقش علت و معلولی دارند و برای جذب و هضم یکدیگر لازم می باشند.

تخمه جابانی خوب

تخمه جابانی به صورت طعم دار و بو داده تولید می شود، این نوع تخمه ها با طعم دهنده های مختلفی، متنوع می گردد، تخمه های جابانی بو داده آبلیمویی نمونه ای ویژه از این تخمه ها می باشد که در مقادیر عمده تولید می شود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران

جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد:
مریم سادین :
شماره تماس: 09904228551
آِیدی تلگرام: maryamsadin@
پست الکترونيکي: sadinmaryam25@gmail.com

مطلب پیشنهادی

تخمه جابانی

نرخ یا قیمت تخمه جابانی بوداده

نرخ یا قیمت تخمه های جابانی بوداده را می توانید از تامین کنندگان اصلی این …

دیدگاهتان را بنویسید

بازار تخمه