صادرات تخمه های ژاپنی تولید شده در استان تهران به کشور های مختلفی انجام می شود، این کشور ها عموما از جمله خریداران خشکبار های ایران می باشند.
شاید بدانید تخمه ژاپنی تخمه نوعی هندوانه است که در منطقه ای از استان تهران پرورش داده می شود، این نوع تخمه در جابان تولید می شود به همین دلیل نام اصلی آن نیز تخمه جابانی می باشد که در بازار به اسم های مختلفی همچون ژاپنی و جابنی شناخته می شود.
تخمه ژاپنی را می توان یکی از بهترین نوع تخمه دانست، کمتر کسی را می توان یافت که تخمه های ژاپنی را دوست نداشته باشد، تخمه ای خوش طعم و مزه که آن را به روش های مختلفی تفت می دهند. تخمه ژاپنی از جمله تخمه های اصلی در آجیل ها می باشد.
تخمه ژاپنی علاوه بر این که طعم خوشمزه ای دارد، دارای خواص بی شماری می باشد، تخمه های ژاپنی را می توان به جهت تامین منیزیم و کلسیم بدن مصرف نمود زیرا منبع خوبی از این دو عنصر می باشند که وجود آن ها در بدن لازم و ضروری می باشد.
صادرات تخمه ژاپنی به کشور های خارجی
ایران صادر کننده خشکبار های مختلفی به کشور های متعدد می باشد، تخمه ژاپنی یکی از این خشکبار ها می باشد که مشتریان زیادی در خارج از مرز ها نیز دارد، در سایر کشور ها نیز تخمه ژاپنی به علت طعم دلپذیر و همچنین خاصیت ارزنده اش مورد توجه قرار گرفته است.منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد: | ||
مریم سادین : | ||
![]() |
شماره تماس: 09904228551 | |
![]() |
آِیدی تلگرام: maryamsadin@ | |
![]() |
پست الکترونيکي: sadinmaryam25@gmail.com |