تخمه ژاپنی همان تخمه هندوانه به نام جابانی است که بیشتر ما ایرانیا از آن استفاده می کنیم و لذت می بریم. می توان تخمه ژاپنی را در طعم های مختلف شور کرد. تخمه ژاپنی را بیشتر کشاورزان ما به صورت خام نگهداری می کنن تا در صورت نیاز شور کنن و مدت نگهداری آن بیشتر باشه.
نوع شور کردن تخمه ژاپنی صورت های مختلفی دارد که بهترین نوع آن باعث می شود پوست تخمه ژاپنی نازک و ترد شود. در این صورت بیشتر مشتری علاقمند می شود. فروش عمده تخمه ژاپنی شور به صورت اینترنتی و ارسال با باربری راحت تر شده و به دست مشتریان می رسد.
جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد: | ||
مریم سادین : | ||
![]() |
شماره تماس: 09904228551 | |
![]() |
آِیدی تلگرام: maryamsadin@ | |
![]() |
پست الکترونيکي: sadinmaryam25@gmail.com |