انواع تخمه های ژاپنی خام، بو داده و طعم دار به صورت تازه عرضه می شوند، تازه بودن باعث بالا رفتن درجه کیفی تخمه های ژاپنی خواهد شد.
تخمه های ژاپنی به صورت خام، بو داده و در طعم های مختلف در مقادیر عمده از طریق سایت اینترنتی به فروش می رسند، این محصولات به منظور مصارف تنقلاتی تهیه می شوند، بنابراین باید طعم خوشایندی داشته باشند.
همواره تازه بودن برای هر نوعی از مواد غذایی حائز اهمیت است، در خصوص تخمه های ژاپنی این مقوله پر رنگ تر خواهد بود زیرا کهنگی طعم تخمه ژاپنی را تغییر می دهد و مصرف آن خوشایند هیچ مصرف کننده ای تخواهد بود.
منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد: | ||
مریم سادین : | ||
![]() |
شماره تماس: 09904228551 | |
![]() |
آِیدی تلگرام: maryamsadin@ | |
![]() |
پست الکترونيکي: sadinmaryam25@gmail.com |