تخمه ژاپنی خام با اهداف مختلفی تهیه می شود. خرید عمده تخمه های ژاپنی در بسته بندی های مختلف بزرگ و کوچک انجام می شود. آیا تخمه های ژاپنی به صورت خام نیز در آجیل ها استفاده می شوند؟
تخمه های ژاپنی یکی از تخمه های بومی ایران می باشند که از نوعی هندوانه غیر خوراکی حاصل می شوند، البته هندوانه این نوع تخمه جهت خوراک دام استفاده می گردد. تخمه های ژاپنی یکی از اصلی ترین نوع تخمه هندوانه در بازار می باشند که برای مصارف آجیلی بسیار مورد توجه می باشند. تخمه های ژاپنی در انواع مختلف در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرند.
خرید تخمه ژاپنی خام
آن چه که در بازار برای مصرف تخمه های ژاپنی دیده می شود، به صورت بو داده و طعم دار می باشد. عموما تخمه های ژاپنی به صورت خام جهت مصارف تنقلاتی مورد توجه نیستند. از طرف دیگر چون عمده ترین کاربرد و مصرف تخمه های ژاپنی به صورت آجیلی می باشد، بنابراین به روش های مختلف بو داده و طعم دار می گردد. تخمه های ژاپنی خام با هدف تبدیل به انواع تخمه های طعم دار به صورت عمده خریده می شوند.
انواع تخمه های ژاپنی طعم دار
با وجود انواع مختلف تخمه های ژاپنی خام می توان پی برد که بسیاری از خریداران تخمه های ژاپنی خام کسانی هستند که این محصول را با هدف ایجاد تغییر و تحول و تبدیل به نوعی خاص از تخمه ژاپنی تهیه می کنند. طعم دهنده های مختلفی در این راستا برای تخمه ژاپنی خام استفاده می شود.
گلپر نوعی طعم دهنده ویژه برای تخمه ژاپنی می باشد که این نوع تخمه ژاپنی، برای مصارف آجیلی بیشتر استفاده می شود. علاوه بر این طعم دهنده های گیاهی دیگری نیز هستند که برای این منظور به کار گرفته می شوند. نمک طعم دهنده ای است که برای تولید انواع مختلف تخمه های ژاپنی در مقادیری متفاوت استفاده می شود.منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد: | ||
مریم سادین : | ||
![]() |
شماره تماس: 09904228551 | |
![]() |
آِیدی تلگرام: maryamsadin@ | |
![]() |
پست الکترونيکي: sadinmaryam25@gmail.com |