تخمه ژاپنی همان تخمه هندوانه است که نامش جابونی ولی ژاپنی شهرت یافته در ایران.تخمه ژاپنی خام در بیشتر روستا های ما کشت می شود .دارای کلسیم فراوان است.نوع شور شده و گلپری تخمه ژاپنی وجود دارد و بنا به سلیقه افراد بو داده می شود.
تخمه ژاپنی دشمن پوکی استخوان است، مخصوصا در زنان یائسه.تخمه ژاپنی در اندازه های مختلف دیده می شود بسته به نوع کشت و محیط، سایز کوچک و بزرگ دارد.
تخمه ها ی خام خاصیت بیشتری دارند و برای کم خونی مفید هستند ولی بنا به طبع مردم نوع بو داده شده آن نیز زیاد مصرف دارد،تخمه ژاپنی سیستم ایمنی بدن را متعادل می کند و ضربان قلب را منظم.
جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد: | ||
مریم سادین : | ||
![]() |
شماره تماس: 09904228551 | |
![]() |
آِیدی تلگرام: maryamsadin@ | |
![]() |
پست الکترونيکي: sadinmaryam25@gmail.com |