تخمه ژاپنی تخمه ای دوست داشتنی می باشد که از نوعی هندوانه تولید می شود، طرز تهیه تخمه ژاپنی روش های متفاوتی دارد که موجب تنوع در این محصول شده است.
تخمه ژاپنی، تخمه نوعی هندوانه غیر خوراکی می باشد، یکی از تخمه های محبوب به شمار می رود که در خشکبار فروشی ها و آجیل فروشی ها عرضه می گردد، تخمه ژاپنی مانند تخمه آفتابگردان قلمی رایج نیست اما مصرف و فروش زیادی دارد، بازار این تخمه حوالی مناسبت هایی خاص همچون شب یلدا و عید نوروز بیشتر از روز های دیگر گرم می شود.
طرز تهیه تخمه ژاپنی
این نوع تخمه به دلیل این که روش های تولید متفاوتی دارد، انواع گوناگونی را تولید کرده است، هر کدام از انواع آن طرفداران خاص خود را دارند، تولید کننده تخمه ژاپنی با هدف رضایت هر چه بیشتر بازار و مصرف کننده اقدام به محصولاتی می نماید که نظر آن را نیز به نوعی جذب نماید.تخمه ژاپنی طعم خوشمزه ای دارد، پوست سختی دارد که با تفت دادن ترد می شود، این نوع تخمه به وسیله نمک و طعم دهنده های مختلف، متنوع می گردد.
طرز تهیه تخمه ژاپنی به صورت دستی و صنعتی می باشد، امروزه بیشتر تخمه آفتابگردان شیراز به وسیله دستگاه ها بو داده می شوند، تخمه های ژاپنی هندوانه به صورت بسته بندی و یا فله در مقادیر دلخواه مشتریان خرید و فروش می شوند.منبع: بازار آجیل و خشکبار ایران
جهت خريد و فروش اين محصول ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد: | ||
مریم سادین : | ||
![]() |
شماره تماس: 09904228551 | |
![]() |
آِیدی تلگرام: maryamsadin@ | |
![]() |
پست الکترونيکي: sadinmaryam25@gmail.com |